Beestjes vertrouwen man

Wat de man in het onderstaande filmpje ervaart zouden een hoop mensen ook wel willen. Hij krijgt het namelijk voor elkaar om vogels en een eekhoorn uit zijn hand te laten eten.

In zijn hand heeft hij een paar pitjes gelegd en als hij zijn hand uitsteekt komen allerlei beestjes naar hem toe om een pitje te pakken.

Het is niet eenvoudig om dit voor elkaar te krijgen. In één van de reactie's onder deze video werd een goede uitleg gegeven die we jullie niet willen onthouden:

"Je moet letterlijk een goede hoeveelheid van hun favoriete voedsel pakken en dat hun richting op gooien. Ga vervolgens zitten en wacht af. Dit moet je elke dag doen maar ga iedere dag een stukje dichterbij het voedsel zitten. Probeer zolang als je kan te blijven zitten en win het vertrouwen van de dieren. Na een tijdje zullen ze je vertrouwen en durven ze uit je hand te eten. Bij sommige dieren duurt het wel wat langer maar geduld loont!"


Mocht het jou lukken, dan zien we de filmpjes graag tegemoet!Heb jij ook een leuk filmpje dat op dol op dieren geplaatst móet worden?! Stuur ons dan een (privé)bericht op Facebook of nog beter via onze WhatsApp Hotline 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Flamingo's geven een show