Je hond kalmeren tijdens oud & nieuw met deze simpele truc

Deze simpele truc kan er voor zorgen dat je hond (of kat) kalmer wordt van vuurwerk, en misschien zelfs van de jaarwisseling kan genieten.

Er zijn speciale 'Thundershirts' op de markt, die honden helpen te kalmeren tijdens oud en nieuw. Deze shirts zijn gemaakt met speciale drukpunten. Je hoeft dit shirt niet per se te kopen, je kunt namelijk hetzelfde bereiken met een geknipt shirt of een sjaal. Je kunt in enkele seconden zelf zo'n thundershirt voor je hond (of kat) zelf maken.

Op de afbeelding is precies te zien hoe je dit het beste bij je hond kunt bevestigen.


Heb je dit wel eens bij je eigen hond gedaan? Of ben je van plan om dit met oud en nieuw te proberen? Op de Facebookpagina van Hart voor Honden waren er een hoop positieve reacties op de methode. We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen en willen je vragen of je die in de reacties wilt achterlaten.

Vergeet dit bericht natuurlijk ook niet door te delen aan vrienden/familie die je met deze tip zou kunnen helpen!Heb jij ook een bericht dat op 'Dol op dieren' geplaatst móet worden?! Stuur ons dan een bericht op Facebook of nog beter via Whatsapp: 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Vrouw redt hond van snelweg