Communiceren met paarden

Telepathische Dierencommunicatie & Healing

als hobby, hoofd- of bijberoep

Bekijk onze activiteiten
paardenfluisteraar dierentolk intuïtieve dierencommunicatie

Telepathische Dierencommunicatie & Healing

als hobby, hoofd- of bijberoep
Bekijk onze activiteiten
Leer verbinding maken met je dier.

Als je écht luistert naar  dieren ...

opent zich een magische wereld. 

 

Dieren helpen genezen van hun  fysieke en emotionele trauma's is één van mijn belangrijkste doelstellingen, uiteraard waar nodig in samenwerking met de dierenarts, en toch is het maar de helft van het verhaal.

De andere helft is de verbinding, de samenwerking die ontstaat, de healing op een veel dieper niveau dan enkel het fysieke of emotionele. Het is een ontdekkingsreis voor mens én dier. 

Als je het jouw doel maakt om een diep intiem contact te leggen met jouw hond, kat, paard of papegaai, met de olifant in de dierentuin of de uil in de kerktoren, zal je verrast zijn door de mirakels die gebeuren, Wanneer dieren zich gehoord, begrepen, gerespecteerd en verwelkomd voelen, open je een immense wereld van onuitputtelijke liefde en wijsheid dat je verwachtingen ver zal overtreffen. 

"Er is een nieuwe wereld open gegaan, een immense meerwaarde in mijn werk als dierenarts."
getuigenis dierenarts dierencommunicatie en healing
Laura D'Heedene - dierenarts
"Ik heb een diepe voldoening als ik gekwetste huisdieren na enkele  healings weer vrolijk zie rond  huppelen. "
getuigenis Ilse dierencommunicatie en healing
Ilse Maes - Dierentolk en healer
"Het is magisch. Als iedereen dit zou leren zou de wereld een betere plaats zijn." 
Anouschka Devaere -leerkracht

Ons aanbod

Healen met een paard

Dierencommunicatie & Healing

Kick-off training van ca 6 maanden

Iedereen start hier. Je leert in groep telepathisch communiceren met alle dieren én je gaat aan de slag met de healing van je eigen huisdieren. 

Certificatieprogramma Dierentolk en Healer

Vervolmakingsprogramma van 2 jaar

Als je nog beter wil worden in je hobby of in hoofd- of bijberoep dierentolk en healer wil worden van huisdieren, boerderijdieren en/of wilde dieren. 

Wat ons uniek maakt

Degelijk beproefd psychospiritueel systeem 

Gebaseerd op de internationaal bekende Barbara Brennan School of Healing, ontstaan uit een succesvolle combinatie van geneeskunde, fysica, psychologie, aura- & chakrahealing & channeling.  

Grondige expertise en +25 jaar ervaring 

Dankzij de samenwerking met mijn spirituele begeleiders en mijn dieren én mijn expertise en ervaring kijk ik dwars door je heen en heb tot 10x sneller resultaat.

Blijvend en bewezen resultaat

Kleine en grote wonden en patronen, worden met de wortel aangepakt. En neen, niet de soort waar paarden gek op zijn ...

Live op jouw maat

Dit is geen online copy-paste programma. Je wordt in de groep ook live begeleid in functie van jouw kleine & grote trauma's, dromen en levensmissie.  

Degelijk beproefd psychospiritueel systeem 

Gebaseerd op de internationaal bekende Barbara Brennan School of Healing, ontstaan uit een succesvolle combinatie van geneeskunde, fysica, psychologie, aura- & chakrahealing & channeling.  

Grondige expertise en +25 jaar ervaring 

Dankzij de samenwerking met mijn spirituele begeleiders en mijn dieren én mijn expertise en ervaring kijk ik dwars door je heen en heb tot 10x sneller resultaat.

Blijvend en bewezen resultaat

Kleine en grote wonden en patronen, worden met de wortel aangepakt. En neen, niet de soort waar paarden gek op zijn ...

Live op jouw maat

Dit is geen online copy-paste programma. Je wordt in de groep ook live begeleid in functie van jouw kleine & grote trauma's, dromen en levensmissie. 

Enkele getuigenissen

De mogelijkheid om telepathisch te praten met dieren was voor mij als dierenarts echt nieuw. Ik moest er ook wel wat weerstand voor overwinnen en mijn wetenschappelijke achtergrond even uitschakelen. Maar de combinatie die je maakt tussen dieren helpen -wat van mijn kindertijd altijd een diep verlangen is geweest  - en mijn eigen spirituele ontwikkeling sprak me enorm aan. 


Zodra ik me overgaf aan de oefeningen en het deed zoals je het aanleerde lukte het ook buiten verwachting goed. Ik was nogal onzeker en twijfelde in het begin heel erg of het uit mijn hoofd kwam en ik het mij inbeeldde, maar alles bleek te kloppen. Ik ben er echt van verschoten. Het is een enorme meerwaarde voor mij als dierenarts. Ik kan natuurlijk al veel afleiden uit het gedrag van het dier en de symptomen maar dit gaat veel verder en dieper. Het feit dat je kan teruggaan tot de emotionele oorsprong van een probleem is indrukwekkend.


Wat ik ook geweldig vind is dat ik enorm veel bijleer zowel over mezelf als over de dieren en zelf groei als persoon. Het zit echt goed in elkaar. Je brengt heel waardevolle info aan waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Het heeft veel meer impact op mij, positief dan, dan ik verwacht had, zelfs de manier waarop ik naar zaken kijk en hoe ik in het leven sta is positief veranderd. Het geeft me hoop voor de toekomst. 

getuigenis dierenarts dierencommunicatie en healing
Laura D'Heedene - Diererarts
Ik was zoekende naar wat ik zou willen met mijn toekomst. Ik zat al enkele jaren vast, was ter plaatse aan het trappelen, wat niet van mijn gewoonte is. Toen ik jou ontmoette, voelde ik onmiddellijk dat ik bij jou vooruit zou komen. Je bent helemaal niet zweverig, je zegt het zoals het is, maar op een heel mooie manier. De combinatie tussen werken met en voor de dieren en zelfontplooiing sprak mij heel erg aan.


Ik ben nog maar twee dagen geweest, maar ik sta al veel verder. Ik heb veel inzichten gekregen, ben door weerstanden gegaan, kan beter ontvangen. Mijn zelfvertrouwen is in een paar weken tijd al een wereld van verschil en ik sta letterlijk veel beter met mijn voeten op de grond.


Jouw systeem om te begrijpen wat dieren zeggen, werkt ook snel en goed. Alle info die ik tot nu kreeg van de honden, katten en paarden, bleek te kloppen. Ook bij mijn eigen dieren voel ik al verandering. Mijn kat die vroeger eerder afstandelijk was of zelfs krabte als ik haar meer dan 5 streeltjes gaf, is mee geëvolueerd en komt nu echt aandacht vragen en je ziet ze echt genieten terwijl ik haar streel. Ik vind het allemaal echt zalig en ben aangenaam verrast. 
Sofie Bruwier, Boekhoudkundig bediende
Ik werd vooral aangetrokken door het feit dat je zelf de Barbara Brennan School for Healing had gedaan. Wat me blij verrast, want ik heb toch al veel opleidingen gedaan, is dat het de eerste keer dat ik zo sterk de ondersteuning voel ook buiten de lessen om. Dat doet immens veel deugd. Ik voel me gedragen. 

Wat ik ook leuk vind, is dat je ons goed begeleid om in de beleving te gaan. Alles wordt duidelijk uitgelegd, maar het blijft niet zitten op het mentale vlak, het werkt dieper door. Als je confronteert doe je dat ook zonder te kwetsen en toch genoeg om mij wakker te schudden en er mee aan de slag te gaan. Soms ga ik eerst in weerstand omdat  ik het eigenlijk niet wil zien maar daarna gebeurt de transformatie wel heel zacht en dat vind ik fijn. 

Wat mij ook heel blij maakt is dat ik vroeger overgevoelig was en bijvoorbeeld gek werd van muziek terwijl ik nu immens kan genieten van muziek. Er is ook een bredere schakering in mijn gevoel. Vroeger was ik verdrietig, bang, boos. Mijn emoties zijn kleurrijker geworden. Ik ervaar nu ook hoop, moed, dankbaarheid, wilskracht, vreugde. Ik maak gemakkelijker contact met anderen waar ik me vroeger opsloot en afsloot. Maar zelfs in wat ik vroeger geleerd heb, krijg ik nu meer inzichten. Het is alsof je letterlijk een dimensie toevoegt aan alles wat ik vroeger al gedaan heb, alsof je ook daar deuren opent die nog gesloten waren. 

Kathleen Vandenberghe, gezinswetenschapper

Mijn merrie had jeuk en eczeem op heel haar lichaam. Het was van kwaad naar erger gegaan. Na vier verschillende dierenartsen en evenveel middeltjes om het te proberen oplossen, nam ik ten einde raad contact op met Inge. Bella Donna  krabde zich helemaal open en stond vol kale plekken. Ik was ten einde raad.
Inge luisterde aandachtig naar mij en ging vervolgens naar de wei waar Bella Donna stond om met haar te praten. Ik zag hoe ze contact maakte met haar. Ik zag hoe Bella Donna opkeek en dicht bij haar ging grazen, wat niet van haar gewoonte was bij vreemden. Ik zag dat ze haar toeliet, wat op zich al verrassend was voor mij.
Toen Inge terugkwam was het verdict duidelijk.... Bella Donna vond dat ze te weinig aandacht kreeg van mij. Ze miste het contact met mij en met onze ruin. Ik had twee weides. Ze stonden niet in verbinding met elkaar. Op elke wei stond een paard. Inge raadde me aan om de twee paarden samen te zetten, wat ik had opgegeven omdat Domino zo dominant was, maar volgens Inge had ik het te vroeg opgegeven en miste Bella Donna gezelschap. Ze benadrukte echter dat dit voor Bella Donna niet voldoende was. Ze miste mijn gezelschap ook. Ik begreep ineens het verband tussen haar eczeem en mijn nieuwe job die me veel verder van huis bracht met langere uren en minder tijd voor mijn maatjes. Donna wou terug geborsteld worden, meerdere keren per week. Niet rijden vond ze niet erg, zei Inge. Als ik maar bezig was met haar.
Ik heb mijn paarden onmiddellijk samen gezet en ze terug de aandacht gegeven die ze verdienden. Bella Donna begon te genezen. Haar vacht is terug mooi en stralend. Mij heeft het ook goed gedaan. Ik begreep dat ik mijn steun en toeverlaat in de steek had gelaten voor een job die me niet de voldoening gaf die ik verwacht had. Ik besloot om 4/5de te gaan werken en heb nu een dag vrij die ik gebruik om lange wandelingen te maken met mijn lieve vrienden. We zijn allemaal tevreden nu.

Marianne Mareels, Manager

 Ik ben altijd een grote dierenvriend geweest. Heb altijd graag mensen en dieren geholpen maar nu heb ik er ook de tools voor zodat ik hun verdriet niet meer overneem maar ze heal zoals je ons geleerd hebt. Ik heb een diepe voldoening als ik gekwetste huisdieren na enkele  healings weer vrolijk zie rond huppelen.  En de dankbaarheid van de baasjes is ook heerlijk. 

getuigenis Ilse dierencommunicatie en healing
Ilse Maes - Zaakvoerder, Dierentolk en Healer 

Gratis webinar

Vraag je lidmaatschap aan van onze gesloten Facebook Groep 

"Dierencommunicatie en Healing".

Het is GRATIS en je krijgt er regelmatig interessante filmpjes en tips & tricks.